BLAM SVIH RIJALITIJA! ŠTA REĆI, A NE ZAPLAKATI! Pevačica objavila Dalilinu FOTOGRAFIJU, ovo je PONIŽAVAJUĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2022, 13:39

"BLAM SVIH RIJALITIJA! ŠTA REĆI, A NE ZAPLAKATI!" Pevačica objavila Dalilinu FOTOGRAFIJU, ovo je PONIŽAVAJUĆE

"Ti si moje najveće razočarenje ne samo moje nego od cele nacije."

Dalila Dragojević ne prestaje da intrigira javnost, a često nalazi na negativne komentare i prozivke.

Sada ju je isprozivala pevačica Maja Nikolić koja je apelovala da se Dalili pošalje brushalter, s obziromda je u programu uživo bilabez grudnjaka. Njene fotografije su odmah počele da kruže mrežama.

- Šta reći, a ne zaplakati? Blam svih rijalitija - napisali su Dejanovi fanovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i označili Nikolićku.

Inače, Maja se sukobila sa Dalilom tokom Zadrugovizije i tada je iskoristila priliku da joj kaže sve šta misli o njoj, ali i o Dejanu.

- Hoću da ti kažem nešto, ti si moje najveće razočarenje ne samo moje nego od cele nacije. Prokockao si poverenje celokupone javnosti, ti si bruka za muškarca. Pametan si dečko i nije mi jasno kako si se pomirio sa ženom kojoj se gadiš? Samo čekam kada će ovde neko da povrazi od ove budalaštine, svima nam je muka. Porkockao si sve, radi koga? - govorila je Maja Dejanu.

- Ti Dalila, ako si krenula svojim putem zašto si se vratila? - pitala je Maja.

- Ja neću dozvoliti da ti mene ovde vređaš, da si pet puta član žirija! Ne zanima me uopšte šta imaš da kažeš jer ni tvoj život nije idealan ni malo - besnela je Dalila.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.