BLAM, PONIZILA SE NAJGORE! Mina očajna, odlepila za Jovicom - A onda je uradila nešto NEDOPUSTVO! DNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2018, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLAM, PONIZILA SE NAJGORE! Mina očajna, odlepila za Jovicom - A onda je uradila nešto NEDOPUSTVO! DNO

Nije smela ovo sebi da dozvoli!

Dok sastanak u dnevoj sobi Imaginarijuma traje, Mina Vrbaški ubeđuje Jovicu da će uraditi i ono što joj najteže pada, da mu opere prljave gaće koje je tražio pre nego što su se posvađali, samo da ostanu zajedno.

Mina je izljubomorisala na Jovicine simpatije prema bliznakinji Arsić, i rešila da pređe preko svega samo da ne izgubi i Jovicu, budući da je bez Igora Terzića koji ju  je ispratio u rijaliti već ostala. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Jovica joj je prebacio da mu se ne sviđa njeno ponašanje, a ponajviše što nije želela da mu opere veš, pa je najmlađa učesnica pokušala da se opravda:

- To mi je ružno, alo, fuj, zamisli. Evo opraću ja, ali meni je to gadno. Evo baš ću da ustanem sad i pitaću Staniju jel bi ti Vladimiru prala gaće kad bi bili zajedno, i čarape.

Jovica nije mogao da veruje da je to Mini problem.

- Ja bi tvoje gaće pojeo, progutao, sažvakao bi ih! Pa šta je onda problem? Moraš da pokažeš da ti je stalo.

Kada je videla da je saterana u ćošak, Mina je shvatila da joj jedino preostaje da popusti i prihvati sve uslove koje joj Putniković zadaje:

- Evo uzeću ti gaće i opraću ti. Čarape ću oprati isto. Šta još treba? Hoćeš du*e da ti perem?

Da li će ovo biti dovoljno da zadrži seksi trenera ostaje da vidimo.

HILJADE EVRA U DEKOLTEU! Narodnjaci dobijaju LUDAČKE bakšiše, a vidite šta su tek dali ŠABANU! LUDNICA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.