BIVŠI LJUBAVNICI U IZOLACIJI! Evo koga je vođa izabrao za potrčke - Pomirenje na pomolu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020, 03:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠI LJUBAVNICI U IZOLACIJI! Evo koga je vođa izabrao za potrčke - Pomirenje na pomolu?!

Mnogima se neće ovo svideti.

Uzbuđenja u rijalitiju "Zadruga" ne prestaju. Imanje u Šimanovcima je prošle nedelje napustila Sofija Simić, a za ovonedeljnog vođu izabrala je Lepog Miću.

Kao i svakog ponedeljka, vođa je birao potrčke koji će biti njegova desna ruka ove nedelje i koji će obavljati sve poslove koje im on zada, ali i omiljenu ličnost koja će uživati privilegije.

Za prvog potrčka je izabrao Ivu Grgurić , a kao drugog Stefana Karića. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kao objašnjenje vođa je naveo da želi da im pruži šansu da popričaju o svim problemima i da možda obnove vezu.

Takođe, izabrana je i omiljena osoba koja će uživati privilegije da zajedno sa vođom provede sedam dana u hotelu "Zadruge", a to je Jelena Pešić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.