BIVŠI JE ZLOSTAVLJAO, pa ušla u rijaliti sa njim! Sada je okrenula novi list i ZAVRŠILA SA NASILNIKOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2019, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠI JE ZLOSTAVLJAO, pa ušla u rijaliti sa njim! Sada je okrenula novi list i ZAVRŠILA SA NASILNIKOM

Evo šta je sve učinila!

Marijana Marković bila je u burnoj vezi sa Milutinom Radosavljevićem Milijem, koji je čak i fizički nasrnuo na nju nekoliko puta, ali je posle rijalitija svemu došao kraj.

A post shared by Marijana Markovic (@marijana_94) on Jun 22, 2019 at 8:36am PDT

Da li si definitivno odlučila da ostaviš Milija i koji je razlog za to?

- Da, tačka je stavljena što se tiče veze sa Milutinom. Po izlasku iz rijalitija shvatila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam da smo on i ja totalno dva različita sveta. Smatram da sam mu mnogo praštala i mnogo dozvolila, shvatila sam da kao osoba puno više vredim i da zaslužujem nekog ko će me čuvati kao malo vode na dlanu. On živi životom koji je meni nepoznat i shvatila sam da ne bih mogla da živom njegovim tempom, niti da budem u okruženju ljudi sa kojima se on druži.

Da li je Mili nakon njegovog izlaska iz vile pokušao da stupi u kontakt sa tobom?

- Jeste, zvao me je nekoliko puta, ali ne želim nikakav kontakt sa njim, jer sam osoba koja 100 puta oprosti, ali kad presečem, presekla sam!

A post shared by Marijana Markovic (@marijana_94) on Jul 20, 2017 at 7:16am PDT

Da li se u tvom životu pojavio neki novi muškarac?

- Postoji jedan dečko koga poznajem 8 godina, to mi je za sada samo simpatija, ali ako postane momak obavestiću vas, pošto ne živi u Srbiji.

Šta trenutno radiš? Na šta ćeš potrošiti honorar ako već nisi to do sad učinila?

- Trenutno radim u kazinu, gde sam radila i pre rijalitija. Nisam gubila vreme, nego sam nakon 3 nedelje odlaska iz vile vratila svom poslu i odrekla sam se mora ove godina jer želim da novac zarađen u rijalitiju iskoristim na što pametniji način, Ostalo mi je još nešto oko kuće što želim da završim, da upišem engleski, da ga usavršim i da u septembru upišem fakultet.

VRELA KIJA KOCKAR SNIMLJENA NA PLAŽI! Grudi kipe iz mini-kupaćeg, gaćice ističu oblu g*zu! Uh! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.