BIVŠI JE PRETUKAO! Učesnica Parova IZGUBILA BEBU U PETOM MESECU TRUDNOĆE: I dalje sanjam dete kako me doziva!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2018, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠI JE PRETUKAO! Učesnica Parova IZGUBILA BEBU U PETOM MESECU TRUDNOĆE: I dalje sanjam dete kako me doziva!

Ne može da se oslobodi traume.

Jovana Novakov Šmizla sinoć je pred milonskim audiotrijumom ispričala svoju potresnu životnu priču, kojom je podigla region na noge.

Naime, atraktivna učesnica rijalitija "Parovi" je priznala da je svojevremeo bila u vezi sa oženjenim muškarcem, koja se završila neslavno.

Veza koja je počela iz velike ljubavi, okončao se burnim raskidom, dok je Šmizla bila u petom mesecu trudnoće.

Uplakana učesnica, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrdi da ju njen bivši dečko nasrnuo na nju kada mu je saopštila da želi da okonča njihovu vezi, kada je zadobila hematome na glavi, a potom i izgubila bebu.

Učesnica "Parova" ispričala je da je roditeljima rekla da je doživela spontani pobačaj usled komplikacija u trudnoći, ali da nije želela svom bivšem da nabaci osećaj krivice.

- To je strašno, ne mogu da se oslobodim traume. Mene prati taj događaj i jako mi je teško kada pričam o tome - izjavila je Jovana.

- I dalje imam noćne more. Sanjam dete kako me doziva u snu - rekla je uplakana Šmizla.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

IZNENADILA SVE: Nataša Bekvalac progovorila o NOVOJ LJUBAVI! Nakon mučnog perioda... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.