BIVŠI DEČKO DOŠAO DA JE SAČEKA U STUDIJU - Svi ga znate! Pripremio POKLONE za izbačenu zadrugarku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 07:44

BIVŠI DEČKO DOŠAO DA JE SAČEKA U STUDIJU - Svi ga znate! Pripremio POKLONE za izbačenu zadrugarku!

Priredio joj iznenađenje!

Sinoć je čak četiri zadrugara bilo nominovano za izbacivanje: Stefan Karić, Fran Pujas, Filip Car i Dragana Mitrović. Kao podrška zadrugara u studio su stigli Draganina sestričina i drug, kao i Stefanov otac, Osman.

Tokom emisije im se u studiju pridružio i Draganin bivši dečko, Stefan Šebez.

- Došao sam da je podržim i sačekam, kao što smo se dogovorili. Jedva čekam da je vidim i nadam se da će izaći, dosta se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaglavila tamo! A što se kuma (Cara) tiče, ja mislim da se radi o Milici Kemez, kad je u pitanju ta devojka o kojoj se priča - rekao je Šebez.

Publika je odlučila da Dragana treba da napusti "Zadrugu". Sinoć je emotivno prošao susret bivših partnera. Dragana je zagrlila Šebeza čim je ušla u studio, a on se potrudio da joj priredi iznenađenje. Poklonio joj je plišanu igračku i slatkiše, za koje se žalila da su joj krali u rijalitiju. Ostaje nam da vidimo da li će njih dvoje ponovo uploviti u vezu.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.