BIVŠE SE UJEDINILE PROTIV SADAŠNJE: Sanja i Ana UDARILE na Dalilu - Car pokušava da smiri STRASTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2022, 00:37

BIVŠE SE UJEDINILE PROTIV SADAŠNJE: Sanja i Ana UDARILE na Dalilu - Car pokušava da smiri STRASTI!

Digla se prašina

Nakon snimka u kom su Ana Jovanović i Sanja Grujić ogovarale Dalilu Dragojević i nazvale je "dro****nom" , voditelj Milan Milošević dao je reč Carevoj bivšoj devojci Ani.

- Par puta sam ćutala, a sada me ne interesuju njihovi komentari - rekla je Ana.

- Ja sam rekao Dalili da će joj svaka dolaziti i pričati da želi da bude kao ona, a kada je napravila glupost sa mnom, tada se sve promenilo... Ja ne znam kakvo prijateljstvo imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mima i Sanja, ali im kažem da im sada to ne treba. Ja ću zamoliti nju da ne spominje to više, jer se i to može protumačiti na neki drugi način - rekao je Car.

- Hoćeš da potpišemo sporazum nas dve... Ti ustaješ kao neki šeik i govoriš, a kao nisu me uvredilo vamo tamo - pitala je Dalila.

- Ja ništa ne govorim iza leđa, ja to moram da kažem - rekla je Sanja.

- Ja mislim da ne mogu da nađem zajednički jezik sa njima, jedno veče smo bili i sada treba da se svađamo? Šta? Ja sam probao da objasnim to, ali ne mogu, one se seljački svađaju - rekao je Car.

- Smatram da sam ispala fer, neka sam i ćutala , ali ja sam rekla da je ona hodajuće zlo... Na ovom klipu je prikazano samo kako ja pričam o njoj da je drolja i to je to - rekla je Ana.

- Ja hoću samo da objasnim malo pre, Anin je krevet dva metra od nje, ja sam čula šta su rekle jedna drugoj, a ja ništa nisam rekla, samo sam prenela nešto, Dalila je to mene zamerila, i to je to - rekla je Mima.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.