BIVŠA KROČILA NA VRATA ZADRUGE: Filip ne veruje, od šoka je ne pozdravlja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2018, 03:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠA KROČILA NA VRATA ZADRUGE: Filip ne veruje, od šoka je ne pozdravlja!

Došla da zabiberi čorbu.

"Zadruga" je večeras postala bogatija za dve učesnice - Mariju Anu Smiljanić i Sanju Jakšić.

Svi su sa nestrpljenjem čekali da ove dve devojke uđu u rijaliti, jer je Marija Ana bivša devojka ovonedeljnog vođe Filipa Đukića, a Sanja je najbolja drugarica Đeksonove bivše devojke Tijane.

SLUŠAJ ME SAD, SLOBODANE! Draginja Radanović u Zadruzi - PRŠTE PSOVKE, a Luni poručila OVO!

Kako je rekla u studiju Smiljanićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prebolela Đukića i njen ulazak nema veze sa njim, već sa njenom ličnom promocijom s obzirom na to da je po zanimanju pevačica. Sanja je otkrila da Đeksonu neće biti neprijatelj, ali da mu nosi poruku bivše devojke, koja mu je poručila da je više ne spominje jer je srećna, uskoro se udaje i trudna je.

NAKON DISKVALIFIKACIJE, POJAVIO SE UŽIVO: Miljan Vračević PROGOVORIO o povratku u Zadrugu!

Zadrugari su bili potpuno šokirani kada su ih ugledali na vratima, a zanimljivo je da se Filip nije pozdravio sa bivšom devojkom. Kako će se njihov odnos dalje razvijati verovatno ćemo saznati vrlo uskoro.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.