BIVŠA CIMERKA BESNA NA MILJKOVIĆA: Da sam ga videla, ne znam kako bih ODREAGOVALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2019, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠA CIMERKA BESNA NA MILJKOVIĆA: Da sam ga videla, ne znam kako bih ODREAGOVALA!

Dobro je prošao!

Nakon 10 meseci borbe, svađa, mirenja, teških reči, rijaliti "Zadruga 2" je završen, ali sukobi i neprijateljstva nisu.

 Iako se činilo da su Marko Miljković i Jovana Tomić Matora zakopali ratne sekire, to se nije desilo. Jovana nije promenila mišljenje o njemu, a on je kao i uvek, nedorečen i suzdržan.

Nakon sinoćne emisije "Amidži šou" gosti Ognjena Amidžića, među kojima je i sam Miljković bio, uputili su se na večeru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Matorom. Miljkovića je pozvala Maja Marinković, mežutim, on se nije pojavio.

Jovanin komentar na čitavu situaciju bio je:

- Bila sam na večeri sa Ljubom, Sanjom, Milanom i Banetom. Ljuba mi je rekla da će doći Aleksandra i Maja i one su došle, pravo da vam kažem, Marka nisam ni videla. I drago mi je što ga nisam videla. Drago mi je što sam ih ugostila, posle je došao i mali Adam. Bilo je lepo i zanimljivo. Da sam videla Marka, ne znam kako bih reagovala, ta osoba ne postoji za mene - ispričala je Matora.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

SVIMA PROMAKLO, A SAD SE POJAVIO SNIMAK: Aleks otkrila OVO kad je David ISPAO! Ana odmah zaćutala

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.