Izvor: Scandal.rs, 01.Avg.2019, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIO JE NAJVEĆI ŠMEKER U BEOGRADU, SMUVAO I KSENIJU PAJČIN! Uslikan ispred KLINIČKOG CENTRA, jezivo MRŠAV I BOLESTAN

Bivši reper slikao se ispred Kliničkog centra Srbije, a na vratu ima gazu, te se može naslutiti da je imao hiruršku intervenciju. Član nekadašnje grupe “187” Bane Kovačević javnosti je postao poznat 90-ih godina kao član pomenutog rep sastava. Njegovu karijeru obeležile su pesme “Nikada nećeš znati”, “Slikaj”, “Jedna od mnogih”, i mnoge druge… Bane The post BIO JE NAJVEĆI ŠMEKER U BEOGRADU, SMUVAO I KSENIJU PAJČIN! Uslikan ispred KLINIČKOG CENTRA, jezivo MRŠAV I BOLESTAN appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niko dugo ništa nije čuo o Banetu iz "187", a onda je poručio: Borba je završena" FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 01.Avg.2019

Nekadašnji član rep sastava 187, Bane Kovačević, na društvenim mrežama objavio je fotografiju na kojoj se nalazi ispred Kliničkog centra Srbije i to ispred Klinike za kardiologiju, a njegova poruka iznenadila je i oduševila mnoge...Iznenadila jer niko nije ni znao da je bolestan, a oduševila...

Nastavak na B92...

ČLAN NEKADA POPULARNE REP GRUPE BIO JE U VEZI SA KSENIJOM PAJČIN, a onda je nestao sa javne scene! Smršao je do neprepoznatljivosti, a sad je priznao da je vodio bitku sa teškom bolešću! (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 01.Avg.2019

Bivši reper slikao se ispred Kliničkog centra Srbije, a na vratu ima gazu, te se može naslutiti da je imao hiruršku intervenciju.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.