BIO JE I VREME DA BUDE DISKVALIFIKOVANA! Zadrugarka OPLELA po Tari i Ša: Vređaju se, pljuju se, pa se maze!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2022, 01:14

"BIO JE I VREME DA BUDE DISKVALIFIKOVANA!" Zadrugarka OPLELA po Tari i Ša: Vređaju se, pljuju se, pa se maze!

"Katastrofa!"

Tara Simov nakon saznanja da se gadi Mateji Matijeviću, i njenog brutalnog okršaju sa Nenadom Aleksićem Ša, dovelo je do toga da ona u nedelju veče bude diskvalifikovana iz Zadruge 5.

Tom prilikom mediji su stupili u kontakt sa Erminom Pašović, bivšom zadrugarkom koja je u Zadruzi 4 više puta stavljala do znanja reperu da mu Tara nije dobar izbor.

- Katastrofa! Ni Tara ni Ša nisu normalni šta rade i kako se ponašaju i u ovoj Zadruzi! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekla je Ermina pa nastavila:

- Oni se vređaju, pljuju, pa onda onda dođe da je on mazi, samo traži pažnju. On jeste zaljubljen ali ona koja ga vređa, priča najgore o njemu, pa mu pada u naručje, i na sve to se buni što je njegovo ponašanje čudno. Imala bih ja mnogo toga da kažem, ali neću - rekla je bivša zadrugarka.

- Iskreno i bilo je vreme da bude diskvalifikovana, čim nije po njenom ona lomi invertar, lako je da se lomi kad nije njeno. Sramota kako se ponaša - završila je Ermina, prenosi "Kurir".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.