BILO JOJ JE MUKA, OTRČAO SAM PO TEST! Alen Hadrović za SD otkrio DETALJE Majine TRUDNOĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 21:49

"BILO JOJ JE MUKA, OTRČAO SAM PO TEST!" Alen Hadrović za SD otkrio DETALJE Majine TRUDNOĆE

 "Osećam se prelepo, obožavam decu i to svi znaju, sada ću imati svoje dete1"

Alen Hadrović i Maja Marković su započeli burno svoju ljubavnu vezu u četvrtoj sezoni "Zadruge", a sada su svoju vezu krunisali saznanjem da će postati roditelji.

Ekipa portala Srbija Danas.com, saznala je detalje trudnoće, kao i kako se osećaju roditelji povodom ove vesti.

Alen se oglasio za Srbija Danas.com kako bi nam opisao tačno šta se dogodilo i kako su posumnjali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u trudnoću:

- Osećam se prelepo, obožavam decu i to svi znaju, sada ću imati svoje dete i to sa ženom koju volim najviše na svetu - počeo je Hadrović za Srbija Danas.com, pa nastavio:

- Pa jedno jutro je Maji bila mučnina malo i vrtoglavica, pa sam se ponadao odmah i otrčao da kupim test i eto, posle smo otišli na ultrazvuk i potvrdili trudnoću - dodao je budući tata za Srbija Danas.com, a potom otkrio kako je Maja:

- Maja je super, oseća dobro, pazim je, sada je već ušla u 10. ili 11. nedelju, to se nešto lunarno računa, ne znam tačno, moram da pitam nju da ne lupim (smeh). Još se ne zna pol, ponosno ću objaviti kad saznamo - zaključio je Alen za Srbija Danas.com.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.