BILO JE TU MNOGO MALTRETIRANJA! Majka POZNATE pevačice otkrila ŠOKANTNE detalje iz njenog detinjstva!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2019, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILO JE TU MNOGO MALTRETIRANJA! Majka POZNATE pevačice otkrila ŠOKANTNE detalje iz njenog detinjstva!

Emotivno!

Aleksandra Prijović rasplakala se uživo u emisiji kada su joj pustili prilog iz njenog rodnog Belog Manastira, u kojem je Borka, njena majka, otkrila da su njenu ćerku, dok je odrastala, maltretirala druga deca jer želela da peva.

Njena mama je ispričala ovo:

- Bilo je tu mnogo maltretiranja kada su bili deca što je volila da radi to što radi. Proliveno je dosta suza, bilo je odricanja. Sada bi svi ti koji su nekada i rekli nešto ružno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protiv nje sada bi da se slikaju s njom, da popiju piće. Mogla sam da idem od kuće do kuće zbog tih prepirki. Oni su odrasli svi, ta deca koju su pravili neke probleme, podrugivanja...

Aleksandru su ponela osećanja. Ona je počela da plače. Kada se malo smirila, rekla je ovo:

- Bili smo svi deca i ne želim da se vraćam na negativne stvari. Obožavam da se vraćam u svoj Beli Manastir i svi mi kažu svaka čast!

Ona je potom  dodala kako je ponosna na svoju mamu i na sve što je ona uradila za nju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.