BILO JE STRAŠNO! Pevač Ivan Gavrilović umalo SILOVAN! Smakla mi pantalone, sramota me je i da pričam...

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2018, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILO JE STRAŠNO! Pevač Ivan Gavrilović umalo SILOVAN! Smakla mi pantalone, sramota me je i da pričam...

"Ni obezbeđenje nije moglo da je zaustavi!"

Pevač Ivan Gavrilović prijavio je jednu devojku za pokušaj silovanja! Njega je nepoznata osoba napala na nastupu tražeći seks sa njim. Pošto ga nije ostavljala na miru, pozvao je policiju!

- Bilo je strašno. Tako nešto nikad nisam doživeo u životu, a nastupao sam svuda po svetu. Čim sam došao u klub, ona je stala do bine i gledala me kao da će da me pojede. Stajala je sama i poručivala piće. Non-stop me je fotografisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kada sam to primetio, i ja sam u jednom trenutku prišao na napravi selfi. Želeo sam da je ispoštujem. Kao da je samo to čekala, pa je od tog trenutka nastao haos - prepričava Ivan neprijatno iskustvo i nastavlja:

- Popela se na binu i počela da meša oko mene. Želeo sam da budem gospodin pa sam u ritmu muzike uzvratio, ali to je počelo da bude sve ozbiljnije.

BOGINJA lepote i humanosti! Znate kakav je šmeker voditelj Voja, ali njegova supruga... O, GOSPODE! (FOTO)

Gavrilović navodi da je devojka postala navalentnija kada je napravio pauzu između dva bloka pesama.

LAZUKIĆ NAPUSTIO SUDNICU! Nakon šokantne izjave, Luka iz suda izašao SPUŠTENE GLAVE

- Za vreme pauze mi je prišla i sela u krilo. Nisam mogao da je sklonim, pokušavao sam da se otrgnem, ali ona je bila sve bezobraznija i navalentnija. Verujte da mi je glupo i da pričam šta mi je ta devojka radila. Strgla mi je kaiš i krenula da mi otkopčava pantalone. Ma, strašno. Jeste da je bila pijana, ali takvo neprimereno ponašanje od ženske osobe, užas. Nisam mogao da verujem. Pokušao sam da se sklonim, ali ona me je opet zaskočila. Ni obezbeđenje nije moglo da je zaustavi. Pozvao sam prijatelja koji radi u policiji i prijavio slučaj. Videćemo šta će dalje da se dešava jer ona opet može da dođe na moj nastup - kaže Ivan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.