BILO BI BOLJE DA SI GLUPLJA... Glumica tvrdi da joj IQ od 152 odmaže u karijeri: To je u stvari hendikep!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 09:17

"BILO BI BOLJE DA SI GLUPLJA..." Glumica tvrdi da joj IQ od 152 odmaže u karijeri: "To je u stvari hendikep!"

Tako kaže...

Glumica Kate Bekinsejl otkrila je radijskom voditelju Hauardu Sternu da ima IQ 152. Tvrdi da zbog toga ima probleme na poslu.

"Svaki lekar, svaka osoba koju sam ikada upoznala, rekla je: 'Bila bi puno srećnija da si 30 odsto manje inteligentna'", objasnila je Kejt.

"On mi u stvari ne radi ništa dobro. Nije mi od pomoći u karijeri. Mislim da mi je to zapravo hendikep", dodala je.

Glumica tvrdi je bila na IQ testu dok je bila mlađa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a da je to inicirala njena majka.

Kejt se, inače, školovala na prestižnom univerzitetu Oksford, gde je studirala francusku i rusku književnost. Ipak, odustala je od studiranja kako bi mogla da razvije svoju glumačku karijeru. Rodila se u Londonu, a krajem 90-ih se preselila u Ameriku.

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.