BILJANA DRAGOJEVIĆ SLOMLJENA URLA! Ne zna kako je Dejan to mogao da URADI - plače, David je POZVAO odmah

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022, 23:46

BILJANA DRAGOJEVIĆ SLOMLJENA URLA! Ne zna kako je Dejan to mogao da URADI - plače, David je POZVAO odmah

Majčina suza je teška.

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi "Znaš li ti ko sam ja?" sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori "znamo se odavno". Sve takve evolucije rijaliti igrača i zaboravljene događaje možete pronaći u našoj kategoriji RIJALITI LUDNICA.

Svi i dalje upoređuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tekuću Zadrugu sa petom sezonom kada je u centru priče bio trougao Dejan, Dalila Dragojević i Filip Car. Nakon ovonedeljnog ulaska Cara, svi se pitaju da li će istorija da se ponovi i da li će Car opet da skine Dragojeviću devojku, ovog puta Aleks Nikolić, koja je već sa njim i bila u vezi.

I dok se Dejan drži mudro podalje od čitave priče, svi se pitaju kako reaguje njegova majka Biljana Dragojević. Svi znamo da nije volela Dalilu, a po kuluarima se šuškalo da nije nešto bila previše oduševljena ni sa Aleks Nikolić.

Dejan je popustljive prirode, Dalili je već opraštao raskalašno ponašanje, a svi se pitaju da li će takav da bude i sa Aleks ako zgreši sa Slavnićem ili Carem.

 Dok ne vidimo šta će dalje da se dogodi, mi vas podsećamo kako je pre godinu dana reagovala Biljana Dragojević kada je čula da je Dejan oprostio sve Dalili.

Naime, u decembru prošle godine čitav Balkan nije prestajao da bruji o ponovnom zbližavanju Dalile i Dejana Dragojevića, nakon javne preljube posle koje su okončali svoj petogodišnji brak, a novonastala dešavanja u "Zadruzi" najviše su pogodila Biljanu, Dejanovu majku.

Ona je bila van sebe otkako je čula da je njen sin Dejan oprostio Dalili vezu sa Filipom Carem, kao i to da se nada da će njihov odnos posle svega što je od nje doživeo biti kao ranije. Biljana Dragojević tada već dugo izbegavala da se oglašava za domaće medije, međutim tada je rešila da otvori dušu i da prizna kroz kakvu muku je prošla.

- Kako sam?! Dobro sam, pod znacima navoda... Situacija ova kakva je... Ja ne znam šta da kažem, čekam da ga vidim, da vidim kako se ponaša, kako će reagovati kada se vidimo... Ne znam šta da kažem, sve mi je pomešano. Neshvatljivo mi je, stvarno ne znam kako je on to mogao da oprosti, da preko toga pređe. Evo, recite vi meni? Ja sam u šoku. U šoku sam od svega. Ona mu uradi to, pa joj on posle svega oprosti? Na šta to liči?! Ja vidim, njemu je pomućen um skroz, ne znam šta se dešava - s knedlom u grlu priča Biljana, koja u časne namere svoje bivše snaje Dalile ne veruje.

Kako je tada rekla, sigurna je da se iza njenog približavanja Dejanu krije neki dublji interes i taktika.

- Ne mogu da skapiram uopšte šta on sad dalje misli. Mogu da vidim da je ona sa nekom namerom se približila njemu, ide Nova godina, sve smišljeno radi, verujte mi.

Tada je rekla da joj sve teže pada da prati "Zadrugu" i dešavanja u vezi sa Dalilom i Dejanom.

- Ne mogu da gledam, ni ja, prijatelji, porodica, preplakala sam. Ne bih ni njega da povređujem i stajem mu na muku... David me zove:"Mama, je l' ovo moguće, je l' moguće da ovo radi od života", a ja ne znam šta da mu kažem:"Nemam pojma, znam koliko i ti".

Dalila je svojoj bivšoj svekrvi Biljani ponovo stala na žulj, kada je Dejanu rekla da bi zapalila njegovu jaknu koju nosi. Podsetimo, garderoba koja je prethodnih nedelja stizala Dejanu u "Zadrugu" bila je ona koju mu je kupovao i slao rođeni brat David, sa kojim nije u dobrom odnosu već godinama.

- To me je jako izirititalo. Ona zna da je to David poslao, ne znam šta ona u toj jakni vidi, da ona to zapoli. Ne da je to užasno, nego... Znam sa koliko je ljubavi David išao da kupi jaknu, sve te stvari, pa i advokata kada je angažovao... Sve je to u cugu radio. Užasno je i bolesno to što priča. Počeću da verujem da je viša sila neka u pitanju - kaže Biljana, koju su odmah upitali da li veruje u čaršijske priče da je njen sin omađijan.

- Ja nisam u tom fazonu, kada se priča o tome meni je sve to nestvarno, ali kad guglam i čitam neke stvari, sve ima nekog smisla. Ja ne mogu da verujem da to tako može da se odrazi na čoveka, ali da ima smisla i to, kako se on ponaša... Ima mi smisla. Opet, s druge strane, ne mogu da verujem.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.