BILE SU NERAZDVOJNE, PA SE POSVAĐALE: Teodora PROGOVORILA o Luninoj pobedi, pa poslala SKRIVENU PORUKU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2019, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILE SU NERAZDVOJNE, PA SE POSVAĐALE: Teodora PROGOVORILA o Luninoj pobedi, pa poslala SKRIVENU PORUKU?

Hoće da se pomire?

Nekadašnja zadrugarka iz prve sezone rijalitija "Zadruga" Teodora Džehverović, sada je jedna od najpopularnijih mladih pevačica, a njen poslednji nastup ostaće upamćen po seksi izdanju u kome se pojavila.

Pošto je u prvoj sezoni ''Zadruge'' osvojila treće mesto, ona je prokomentarisala ovogodišnji trijumf mlade blogerke Lune Đogani i tom prilikom rekla da je prava pobeda ukoliko ona iskoristi simpatije naroda.

- Šta mislim o pobednici? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ko god da je pobedio, ja sam to rekla, bilo bi mi drago. Biće mi drago ako bilo ko od tih ljudi nastavi i dobije nešto od pobede i Zadruge, jer to je poenta cele priče. Ja smatram da sam dobila dosta toga zbog Zadruge i to je valjda pobeda. Bitno je da to iskoristimo, i ja bih volela da, ko god da je pobedio, to iskoristi na pravi način, u ovom slučaju Luna - rekla je Teodora, što je pokrenulo brojne spekulacije da je na ovaj način Teodora htela da pošalje Luni skrivenu poruku pomirenja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

SVIMA PROMAKLO, A SAD SE POJAVIO SNIMAK: Aleks otkrila OVO kad je David ISPAO! Ana odmah zaćutala

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U ZADRUZI SU BILE NAJBOLJE PRIJATELJICE, A ONDA JE PUKLA TIKVA! Teodora progovorila o Luninoj pobedi, a ovo joj je poručila između redova? (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2019, 11:08

Na jednom festivalu održanom sinoć u Beogradu, nastup je imala i nekadašnja zadrugarka iz prve sezone, sada već jedna od najpopularnijih mladih pevačica, Teodora Džehverović. Za svoj nastup ona se obukla kao bokserka u roze mantilu. Pošto je u prvoj sezoni ”Zadruge” osvojila treće mesto,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.