BILA SAM PROSTITUTKA! Učesnica rijalitija javno priznala KOME i GDE je davala usluge! Takmičari u šoku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 06:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILA SAM PROSTITUTKA! Učesnica rijalitija javno priznala KOME i GDE je davala usluge! Takmičari u šoku!

Trebao joj je novac.

Lidija Vičovac otkrila je šokantne detalje o svom životu. Učesnica "Parova" priznala je da se bavila striptizom i prostitucijom jer je to bio jedini način da zaradi novac.

PLAKAĆETE OD SMEHA! Karleuša htela da ispadne S*KSI, pokušala da zajaše dasku a onda... HAH, BLAM VEKA!

Nakon što je pažnju na sebe skrenula seksom sa Nikolom Jovanovićem Conjom, Lidija je rešila da otkrije sve o sebi. Kada joj je na roditeljskom sastanku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voditeljka Anđela Lakićević rekla kakao imaju snimak na kome ona igra gola okuržena muškarcima u jednom hotelu, ona se otvorila:

UHH! GORI! Fenomenalna promena Zorice Dukić će vas ostaviti bez daha! (FOTO)

- Nadam se da me niko neće osuditi, ali ja sam igrala za novac do pre nekoliko meseci. Ostala sam bez krova nad glavom, bez ičega, i prosto sam morala tako da se snalazim. Nemam nikoga, oca nisam upoznala, a verenik me je pretukao i izbacio na ulicu.

Novi haos od jutra! NE MIRUJU! Jurili se po vili, bacali stvari i polivali! Obezbeđenje uletelo!

- Nisam imala gde da živim, pa sam otišla na nekoliko dana kod prijatelja. On me je upoznao sa drugom koji mi je ponudio posao igračice i ja sam prihvatila. Mene je neko snimao jer sam bila pijana, ja se toga ne sećam, ali morate da me shvatite. To sam morala da radim, to je moja prošlost, nikada više to ne bih ponovila - rekla je Lidija plačući i dodala:

- To mi je bilo jedino rešenje u tom momentu, nisam imala izbora. Otišla sam u hotelski bar koji se nalazi u Novim Banovcima. Prvobitno sam bila plesačica i muškarci su me čašćavali novcem. Nakon igranja nudila sam im svoje telo. Morate me shvatiti da se veoma kajem zbog ta dva meseca koje sam provela tamo. Vi niste svesni da je to začarani krug. Jednom kada uđeš u sve to, ne možeš izaći - kroz suze je ispričala Lidija.

Učesnica "Parova" rekla je i da je u rijaliti ušla kako bi krenula život ispočetka.

PROVALJENA! Jelena je pre ulaska u rijaliti dobila TAJNI ZADATAK OD PRODUKCIJE?! Veza sa Ivanom je LAŽ?!

- Želim da promenim svoj život. To je velika greška koju neću da ponovim. Ušla sam ovde kako bih zaradila novac i konačno krenula sa normalnim životom - rekla je ona.

Dok su je pojedini učesnici podržavali, neki su je osuđivali, među prvima Ružica Veljković:

- Ma daj molim te, nije morala da nudi svoje telo, mogla je da čisti ulice. Neću pasti na njene suze - rekla je Ružica, dok ju je Rakić branio.

VEĆ SE ZNA POBEDNIK SEDME SEZONE PAROVA?! Ukućani nezadovoljni... Rijaliti se završava?

- Svaka čast na tome što si iskrena, ovo ti je šansa da se promeniš. Nemoj da plačeš, biće sve u redu - rekao je on.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.