BILA SAM PREVIŠE POVREĐENA I UBIJENA! Suze na svadbi - Marka RASPLAKAO govor koji mu je Luna posvetila

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 22:04

"BILA SAM PREVIŠE POVREĐENA I UBIJENA!" Suze na svadbi - Marka RASPLAKAO govor koji mu je Luna posvetila

Emotivno!

Luna Đogani i Marko Miljković u nedelju su stali na ludi kamen i venčali se u Opštini Rakovica. Organizovali su intimno venčanje, bez prijatelja i porodice, već samo u pratnji kumova.

Nakon opštinskog, dogodilo se i crkveno venčanje, u crkvi na Novom Beogradu. Novopečeni mladenci objavili su ceo snimak sa venčanja na svom Jutjub kanalu.

Luna je blistala u beloj čipkanoj haljini, a Marko je za ovu priliku obukao belu košulju i crne pantalone. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na emotivnom snimku se vidi da je Luna priredila izneđenje svom suprugu i kroz video prilog mu izjavila ljubav.

- Ovaj klipom sam htela da ga podsetim šta smo sve prošli, a danas stojimo ovde kao muž i žena. Evo sad mi se plače, pustite klip - najavila je Luna video.

- Dragi moj mužiću, sad konačno mogu tako da te nazovem, kada si zvanično moj muž i ja tvoja žena. Iako sam se jako dugo tako osećala, nisam mogla to da izustim dok se ovaj dan nije desio. Želim ovaj klip da ti posvetim, samo da te podsetim šta smo sve prošli i kolika je naša ljubav i da smo ti i ja jedini koji možemo da kažemo kako se osećamo, koliko se osećamo i šta osećamo. Mislim da smo dokazali ne da smo savršeni, nego da imamo nešto što ne može baš tako često da se nađe. Želela bih da ti se zahvalim zato što si se pojavio. Ne mogu da ne plačem. Zato što je ovaj dan nešto o čemu sam dugo maštala i što sam želela. Ovo su suze radosnice. Želim da ti se zahvalim što si se pojavio baš kada si trebao u mom životu i što si me spasio od svega onoga što me je u tom trenutku snašlo. Što sam bila jedna mala klinka koja je bila previše povređena i što sam tako mlada bila previše ubijena, a ti si došao baš kada si trebao. Pojavio si se totalno neplanirano, i na kraju ne bih mogla nikada da kažem da ću sve ovo proživljavati sa tobom. Zato što nikada ne možeš da znaš da li prođeš na ulici pored neke osobe koja će sutra da bude tvoja najveća sreća. Hvala ti što si mi pružio tu sigurnost i tu ljubav koju sam stvarno tražila. Hvala što si mi dokazao da me zaista voliš i da si prihvatio sve ono što čini Lunu Đogani. Sve njene mane, sve njene vrline, svu njenu prošlost i ono što ona zaista jeste. Najviše sam ti zahvalna što si uvek, i kad sam najgora bila, stajao pored mene i čvrsto me držao za ruku. To nikada neću zaboraviti i tu si me zapravo najviše i kupio. Želim da ti se zahvalim što si moj oslonac i prijatelj i što sve možemo da radimo zajedno. Hvala ti na svemu, hvala ti na ljubavi, hvala ti na predivnoj bebi koja uskoro dolazi. Zbog toga sam najviše uzbuđena, znam da ćemo biti najbolji roditelji na svetu i znam da će nam ona totalno promeniti živote. Radujem se našoj porodici, radujem se našim danima i našem zajedničkom životu. Volim te najviše na svetu. Neka nam brak bude onakav kako mi želimo, kao što je i do sada bio, neka se ništa ne promeni. Ovaj dan ćemo dugo pamtiti - poručila mu je Luna kroz suze.

Dok je Luna držala emotivan govor, u pozadini su bili prikazani klipovi sa zajedničkih putovanja. Ovaj emotivan prilog opet je rasplakao trudnu Lunu, a i Marku su zasuzile oči. Mladoženja je bio oduševljen iznenađenjem, a na kraju video priloga poljubio je i zagrlio svoju suprugu.

Pogledajte rezultate

Ceo klip njihovog venčanja možete pogledati u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.