BILA SAM OSUĐENA OD JAVNOSTI Milena o IZBACIVANJU iz Granda i Saši Popoviću - Bilo je puno NEPRAVDE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 11:50

"BILA SAM OSUĐENA OD JAVNOSTI" Milena o IZBACIVANJU iz Granda i Saši Popoviću - "Bilo je puno NEPRAVDE!"

"Koga si ti diskvalifikovao?!"

Pevačica Milena Ćeranić nekadašnja je takmičarka "Zvezde Gramda" i prva koji je iskusila kako je to biti diskvalifikovan iz pomenutog muzičkog takmičenja.

A do izbacivanja je došlo zbog nedoličnog ponašanja i psovki pevačice tokom učešća u rijaltiju "Farma".

A post shared by Milena Ceranic (@ceranicmilena)

Nakon 10 godina, od ovog neprijatnog iskustva, Milena je u emisiji "Kotra šou" progovorila o onome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što se tada dešavalo.

- Mislim da su oni izabrali pravi momenat kada treba mene da izbace iz Granda. Ja sam bila jedinka za sebe, nikada nisam dala na sebe. Znala sam šta hoću, a šta neću. Moram da kažem da ja Sašu Popovića i te kako poštujem zbog svega što je postigao, lepo se pozdravimo kad se vidimo. Jednom prilikom je Popović rekao: "Mi smo Milenu disvalifikovali". Koga si ti diskvalifikovao?!

A post shared by Milena Ceranic (@ceranicmilena)

- Prvo, ja nisam diskvalifikovana, jer ja ako ulazim u neko takmičenje, ja ne volim pravila, ali ako sam ušla negde, ja sve poštujem. Ja sam pravila sva poštovala i diskvalifikovana sam zato što je nekome smetao moj stav. Imala sam velikih psihičkih problema zbog rijalitija. Do skoro nisam ni mogla da gledam tu "Farmu". Imala sam velikih psihičkih problema zbog toga. Kao klinka od 23 godine bila sam "osuđena od javnosti", a zapravo sam imala veliku podršku mnogo inteligentno velikih ljudi, ali se glas mržnje dalje čuje. Bilo je puno nepravde. Nisam imala priliku da kažem ništa - ispričala je Milena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.