BILA SAM MU I OTAC I MAJKA Naša glumica je tokom studija RODILA SINA, a javnosti nikada nije otkrila ko je njegov otac

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BILA SAM MU I OTAC I MAJKA" Naša glumica je tokom studija RODILA SINA, a javnosti nikada nije otkrila ko je njegov otac

Imala je ogromnu pomoć roditelja.

Poznata glumica Milica Milša iza sebe ima uspešnu manekensku karijeru, a mnoge je iznenadila kada je otišla korak dalje i osvanula čak i na naslovnici "Plejboja".

Milica je bila mis Kanskog filmskog festivala, a uspešno se bavila i manekenstvom - dve godine uzastopno dobila je nagradu "Venera", kao najlepša i najbolja manekenka SFRJ - po izboru čitalaca lista "Praktična žena". Bila je i fotomodel - sa preko 300 naslovnih strana. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pored naslovnice čuvenog "Plejboja"  pojavljivala se u preko trideset reklama. Osim u glumi i manekenstvu, Milica se okušala i u režiranju.

Milica je tokom studiranja rodila sina Antonija, a nikada javnosti nije otkrila ko je njegov otac.

- Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka"- na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca - rekla je ona svojevremeno.

I danas #drinka #junacinašegdoba #sinisapavic #tvserija👍🎥🎬📺 #rts #tvserija #actress #actorlife #actresslife

A post shared by milicamilša (@milicamilsaisakovic) on Aug 21, 2019 at 2:56am PDT

Moje mesto za negu, uživanje i opuštanje @be_you_laser_centar 👌❤

A post shared by milicamilša (@milicamilsaisakovic) on Aug 22, 2019 at 4:39am PDT

#aboutlastnight #svadba #veselje #radost #sreca#radost #ljubav

A post shared by milicamilša (@milicamilsaisakovic) on Aug 11, 2019 at 4:04am PDT

Vredno, radno, veselo, nasmejano i malčice umorno ali zadovoljno! #junacinašegdoba #tvserija👍🎥🎬📺 #tvserija #actress #actresslife

A post shared by milicamilša (@milicamilsaisakovic) on Aug 9, 2019 at 9:36am PDT

#hello 🖐🌲🦋😊🌊

A post shared by milicamilša (@milicamilsaisakovic) on Aug 7, 2019 at 3:32am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.