BILA JE U ZATVORU: Isplivali podaci o KRIMINALNOJ PROŠLOSTI ove zadrugarke! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2018, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILA JE U ZATVORU: Isplivali podaci o KRIMINALNOJ PROŠLOSTI ove zadrugarke! (VIDEO)

Istina u žaru rasprave!

Varnice između Marije Jovanović i Bore Santane danima se ne smiruju. Priroda njihovog odnosa varira jer ujutru piju kafu i pričaju o raznim temama, a uveče kada su uživo uključenja situacija totalno dobija obrt jer oboje koriste kadrove da iznesu ono najgore jedno o drugom. Posle ''Igre istine'' oni su otišli u spavaću sobu i u društvu Miljane Kulić komentarisali svoj odnos i večerašnje ponašanje.

- Ti si bila u zatvoru, ti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvarno misliš da ja nisam informisan o tebi. Zamisli da moji saznaju da si bila u zatvoru - rekao je Santana, a Marija je ostala šokirana odakle njemu ta informacija

ISKRENO: Anastasija progovorila o KRITIKAMA MAJKE CECE i otkrila čime je brat Veljko najviše NERVIRA

- Što imaš problem sa tim, što moraš to tako da kažeš. Da li ti ja ličim na nekog ko se bavi prenošenjem satova - upitala je Marija.

- Nakon što je skrenuo sa teme, on je nastavio da joj zamera šta je sve pričala o njemu u toku dana, a i večeri.

- Svašta si mi pričala danas, i svašta si o meni pričala danas. Strašno, još okrećeš mi du*e, a nećeš ništa sa mnom -  dobacio je Bora i skočio na nju, dok je ona negodovala i tražila od njega da se skloni sa nje.

Pogledajte rezultate

- Znam ja ko je tebi napunio glavu, ovog trenutka ja odustajem od tebe - rekao je Bora, ali se Marija začudila i gledala ga kao da ne zna o čemu priča.

Šta je sve rekao Bora i kako je reagovala Marija na njen reči pogledajte u narednom video-prilogu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.