Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2020, 10:23

BILA JE U PAROVIMA, A SAD JE PODELILA DIVNE VESTI: Starleta postaje MAMA - otkrila je i POL BEBE! (FOTO)

Čestitke već pristižu...

Javnost u Srbiji je prvi put upoznala Aneli Ahmić kada je njena rođena sestra Sita učestvovala u rijalitiju "Parovi".

Iako se spekulisalo da će i Aneli da se pridruži svojoj sestri, to se ipak nije dogodilo, ali je njena popularnost takođe s godinama sve više rasla.

Aneli se jednom pojavila u emisiji "Upoznajte Parove", kao podrška svojoj sestri i već tada privukla pažnju, najviše muške populacije.

Starleta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je veoma aktivna na Instagramu, gde ima više od 34.000 pratilaca, koje skoro svakodnevno obraduje svojim provokativnim slikama.

Ipak, Aneli se nedavno oglasila sasvim drugim povodom, a to je da se pohvali prinovama u porodici:

- Postala sam tetka po 5. put, jednog malog frajera. U ovom slučaju sa bratove strane, uskoro ću postati i po 6. put, sa sestrine strane, a što je najbitnije postaću i ja majka po prvi put, jedne male devojčice - napisala je Aneli.

Evo kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

PRE NEKI DAN POSTAO OTAC, A SAD PRAVI HAOS: Miki Đuričić vrišti, dere se i ponavlja samo jedno: "Nisam je ostavio" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.