BILA JE PRVA BOMBA: Ova pevačica je učesnica rijalitija, umešana je u SKANDAL, a UVEK je mamila uzdahe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILA JE PRVA BOMBA: Ova pevačica je učesnica rijalitija, umešana je u SKANDAL, a UVEK je mamila uzdahe!

Fatalna kao i pre!

Suzana Perović je definitivno jedno od najvećih otkrića ovogodišnje sezone rijalitija Zadruga. Ona je svojim učešćem znatno doprinela rijalitiju i može se reći pokazala kao ozbiljan rijaliti igrač.

Ona je ušla u emotivnu i veoma burnu vezu sa Mikijem Đuričićem, a njihovi s*ks snimci ostavili su javnost bez komentara. Ona je najavila da će kada izađe iz rijalitija nastaviti svoj život uz Mikija, a sve i po cenu da se njena deca, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj mnogo znače, ne slože sa njenom odlukom.

A post shared by Suzana Perovic&Miki Djuricic (@miki_i_suza) on May 20, 2019 at 5:43am PDT

Ona je još kao veoma mlada pevačica, na vrhuncu karijere napustila pevanje i posvetila se braku i majčinstvu. Njena karijera tada je stala, a ona više nije spremna da se žrtvuje jer su njena deca odrasla i sada može da se posveti svom životu.

Mi smo na Instagramu pronašli njenu sliku kada je bila mlada i u jeku popularnosti i karijere. Suzana i danas izgleda dobro, ali moramo da kažemo da je zaista bila lepotica.

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic) on May 15, 2019 at 11:51am PDT

ANĐELINA DŽOLI, BRED PIT, BRITNI SPIRS, KLUNI... Oni su najlepše slavne ličnosti, a ovo su im SLIKE SA MATURE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.