BIĆEŠ TI DOBRO, OKO MOJE! Miljana je u ŠOK SOBI CELU NOĆ, a evo ko joj je POSLAO PORUKU podrške

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2022, 10:12

"BIĆEŠ TI DOBRO, OKO MOJE!" Miljana je u ŠOK SOBI CELU NOĆ, a evo ko joj je POSLAO PORUKU podrške

Tužan je...

Miljana Kulić i dalje se bori sa komplikacijama koje su nastale kao posledica operacije smanjenja želuca, a trenutno se nalazi u Kliničkom centru u Beogradu.

Njeno stanje i dalje nije stabilno, a prema rečima izvora koji je upućen u Miljanino zdravstveno stanje, rijaliti zvezda je i dalje na intenzivnoj nezi i trpi užasne bolove:

Dok je ona u bolnici, na Instagram nalogu se oglasio i Marko Janjušević, bivši košarkaš i veoma dobar prijatelj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Miljane koji je bio sa njom tokom učešća.

On joj je pružio podršku ovim rečima:

- Bićeđ ti dobro oko moje, legendo jedna jedina... Uskoro ćemo opet ono naše veruj mi... Ne može to bez nas - napisao je Janjuš na objavljenoj fotografiji njega i Kulićeve iz Zadruge.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.