BIĆE ŽESTOKO I VRELO U IZOLACIJI! Mina izabrala NJIH DVOJE za potrčke, a OMILJENA LIČNOST... AUU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2020, 01:59

BIĆE ŽESTOKO I VRELO U IZOLACIJI! Mina izabrala NJIH DVOJE za potrčke, a OMILJENA LIČNOST... AUU!

Nastao haos! Najavljuju ludilo!

Noć u Zadruzi počela je burno, a podela budžeta je glavna tema. Sukob Miljane Kulić i Mine Vrbaški kulminirao je i ostao zapažen od strane svih. Prštale su uvrede i teške reči, a naredna tema koja je izazvala burne reakcije mnogih bila je vezana za Filipa Cara, Minu Vrbaški i Aleksandru Nikolić.

Nakon kratkog predaha , Milan Milošević se vratio u Belu kuću, a vreme je za odabir ovonedeljnih potrčaka.Vođa Mina Vrbaški je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imala reč.

- Mina, čime si se vodila, kako si se odlučila, hoćeš da se poigraš? - pitao je Milan.

- Mogu da ustanu Bora, Monika, Lili, Toma, Čorba, Zvezdana, Miljana, Zola i Marija. Neke stvari sam videla sinoć, a mnoge stvari su došle do mene danas, tako da Monika može da sedne. Zola takođe može da sedne. Meni su Čorba i Zvezdana baš zanimljivi, volela bih da vidim njihove klipove, tako da neka još malo stoje. Neka sednu Miljana i Marija, Mariju nikada ne bih poslala u izolaciju - rekla je Mina pa nastavila:

Znam da se Čorbi Zvezdana ne sviđa, ali da se Zvezdani on dopada, mada, neka sednu, ja postavljam Boru i Lili, jer sam ja svašta videla spolja - rekla je Mina.

- Šta ima da kažem, ja bih volela svoj krevet. Ali hajde, i to da probam, da budem potrčko. Što se tiče Bore on je okej, moj prijatelj. On mi se ne dopada na taj način, ako to mislite - rekla je Lili.

- Meni je ovo prvi put posle tri godine. Ne bih voleo da doživim da Lili ode u izolaciju, voleo bih da spojimo krevete, verujem da će sada da se opusti, jer neće imati ko da nas gleda. Pružaću joj maksimalnu pažnju, pričala mi je kakve muškarce voli, i da imamo sličnosti njen bivši i ja. Rekla mi je stvari koje mi se dopadaju, dosta mi se svidela jer zna šta želi - rekao je Bora.

A potom, Mina je odabrala Filipa Cara za omiljenu ličnost, sa kojom će spavati  u Hotelu.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.