BEZUMNO SKUP POKLON: Verenik kćerke Željka i Milice Mitrović na OVAJ dar skrcao 39.000 EVRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 11:22

BEZUMNO SKUP POKLON: Verenik kćerke Željka i Milice Mitrović na OVAJ dar 'skrcao' 39.000 EVRA

Potrošio na nju čitavo bogatstvo!

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina Mitrović, od verinka, milijardera Ilije, dobila je skupoceni sat marke "Patek Philippe", od oko 39.000 evra.

Kristina je proslavila 22. rođendan, a njen roditelji Željko i Milica trenutno su im povodom u Londonu. Mitrovićeva naslednica je pokazala šta je dobila za rođendan od verenika, a najskuplji poklon usledio je tokom večere.

Kristina je dobila Šanel torbe, dijamantski prsten >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznatog brenda "Cartier", čija se cena kreće i do 20.000 evra, kao i ogrlicu istog brenda koja košta nekoliko hiljada evra.

Međutim, to nije bilo sve. Tokom večere, Kristinu je verenik iznenadio i, po njenoj rekciji, oduševio, još jednim poklonom i to najskupljim.

U pitanju je sat marke "Patek Philippe", koji je inače jedan od najskupljih i najluksuznijih brendova, a na zvaničnom sajtu njegova cena je 45,000 dolara, što je oko 39.000 evra.

- Vau!!! Bebo - napisala je Mitrovićeva nasledica i pohvalila se još jednim poklonom koji je dobila od verenika.

Mitrovićeva ćerka i milijarder Ilija, koji je naslednik "kralja uranijuma", upoznali su se tokom školovanja u Engleskoj.

Kristina i Ilija skoro svake nedelje putuju na neku drugu destinaciju, pa se luksuznim odredištima na koja idu privatnim avionom više i ne zna broj. Takođe, ona se neretko pohvali i skupocenim poklonima, te gestovima pažnje poput ogromnim cvetnih aranžmana, kojima je Ilija doslovce "zasipa" iz dana u dan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.