BEZ SRAMA OTKRILA PAKLENI PLAN Zavoleli su me Kijini fanovi, hoću sada i Lunine, a nju bih PREBILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ SRAMA OTKRILA PAKLENI PLAN "Zavoleli su me Kijini fanovi, hoću sada i Lunine, a nju bih PREBILA"

Sama je htela da otkrije.

Katarina Živković, Kija Kockar i članice grupe "Hurricane" bile su gošće Ognjena Amidžića u ovonedeljnom izdanju emisije "Amidži šou".

Kao što je poznato, i sada su gošće igrale razne igrice koje je smislio Ognjen.

Jedna od njih je bila "Kontra šot", a prema pravilima, gosti moraju da odgovore na pitanje, ali ako ne žele da ga pročitaju, moraju da popiju nešto gadno. Međutim, Kaća nije skrivala ništa! Njen odgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio je "Kristina Kija Kockar", a u nastavku je pročitala pitanje i objasnila zašto.

- Možeš da prebiješ jednu osobu sa estrade i nećeš da budeš kažnjena, a evo da obrazložim, zavoleli su me Kijini fanovi, a sad hoću da me zavole Lunini, da imam armiju - rekla je Kaća.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.