BEZ SAPUNICE, SVE SE VIDI! Luna GOLA, u kadi, Miljković će da ODLEPI kad sazna šta je objavila! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ SAPUNICE, SVE SE VIDI! Luna GOLA, u kadi, Miljković će da ODLEPI kad sazna šta je objavila! (VIDEO)

Opasna je...

Luna Đogani je ovih dana vredno nastupala, a kako je obavestila svoje pratioce na Instagramu, sada se napokon nalazi kod kuće.

S obzirom na to da joj je trebao odmor od svega, ona je rešila da odvoji vreme samo za sebe i to jednom kupkom, uz prigušena, opuštajuća svetla. Luna je na storiju objavila snimak upravo iz kade, ali ono što su svi primetili jeste da sapunice praktično nije ni bilo, pa su se jasno videle njene gole gole noge.

Nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sumnjamo da će njen dečko, Marko Miljković biti srećan što mu se devojka ovako eksponira, mada, ko zna, njihovi snimci iz rijalitija su sigurno eksplicitniji od ovoga, pa mu možda i neće smetati.

Evo kako je izgledala:

Luna Đogani, gola u kadi... pic.twitter.com/vS2pR2mV8B

— glziv (@glupostziva) November 18, 2019

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: HIT SNIMAK KIJE I SLOBE: Sreli se na reviji, nisu hteli da se pozdrave, pa ih NATERALI da sede zajedno (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.