BEZ DONJEG VEŠA, DODIRUJE INTIMNE DELOVE TELA: Sandra Rešić PROVOCIRA svojim izgledom - Fanovi ZGROŽENI

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2022, 13:42

BEZ DONJEG VEŠA, DODIRUJE INTIMNE DELOVE TELA: Sandra Rešić PROVOCIRA svojim izgledom - Fanovi ZGROŽENI

Neočekivani izdanje

Pevačica Sandra Rešić izašla je iz svoje zone komfora i na jednom snimanju se pojavila u krajnje provokativnom izdanju.

Naime, Sandra je natapirala kosu, obukla kratku, crnu haljinu, stavila crn ruž ali pored svega toga svi su primetili jedan detalj.

Bivša zadrugarka "zaboravila" je da obuče gaćice, a dodatno je podrgejala stvar time što se dodirivala i po intimnim delovima tela.

Zbog celog performansa Sandra se našla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na meti osuda pratilaca na Instagramu.

"Ne sviđa mi se baš ova nova Sandra. Više mi se sviđala ona mirna, smerna, normalna, fina Sandra. Ovakvih je previše na estradi, a one druge su u manjini", "Neosporno da si dobar pevač, ali malo si kompas izgubila", "Bože dragi, šta je ovo?", samo su neki od komentara.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.