BEZ DLAKE NA JEZIKU! Mensur otvoreno o odnosu sa Minom: Nije zaslužila da bude voljena...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2021, 17:14

BEZ DLAKE NA JEZIKU! Mensur otvoreno o odnosu sa Minom: "Nije zaslužila da bude voljena..."

Iskreno...

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" novinar Nemanja Vujičić uživo se uključio sa bivšim zadrugarom Mensurom Ajdarpašićem.

Nemanja je sa njim prošao odnos sa Minom Vrbaški.

A post shared by MENSUR AJDARPAŠIĆ👑 (@mensur_the_boss)

- Trenutno sam slobodan, nisam u ljubavi, možda slavim uz neko društvo, ali slavim Dan vina. To sa Minom je završena priča odavno, čak nikome nije ni interesantno. Nije to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila stvar koja je trebala da se desi, ali dobro, mladi smo, ludi. Ja sam nju voleo i ne kajem se zbog toga, ali se možda kajem zbog toga koga sam voleo. Jednu osobu koja nije zaslužila da bude voljena. Svaka ženska osoba je zaslužila, ali očigledno da nije moglo i neko nije na te stvari navikao - rekao je Mensur, pa se osvrnuo na priče o policiji i nasilju:

- Policija nikada nije nigde dolazila, to što su oni prijavljivali neke stvari, to morate pitati njih i sa njima porazgovarati. Nikada se nije ništa desilo kada je nasilje u pitanju, ništa se nije dešavalo što se u Zadruzi nije dešavalo. Napumpana je priča. Nema tužbi da ja znam, ako postoji sa njihove strane, ja ću da prihvatim, pa ćemo dokazivati. To je jedna mrlja koju sam stavio iza sebe, trenutno radim na sebi, nova pesma izlazi danas, to je to - reko je Mensur.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.