Izvor: Scandal.rs, 02.Okt.2018, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BENJAMIN JE PRAVI KAZANOVA PAROVA: Nijedna ga još nije ODBILA! (VIDEO)

Benjamin Spahović se u luksuznijoj vili “Parova” pokazao kao momak na koga je palo većina ženskog dela vile. Oženjeni učesnik ne da ne haje za to što je zauzet, već koristi svaku priliku da lupi još koju recku tokom svog boravka u Parovima. Sve je počelo sa Izabelom Anderson, sa kojom se sve završilo na The post BENJAMIN JE PRAVI KAZANOVA PAROVA: Nijedna ga još nije ODBILA! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ENISA POTPUNO PRSLA: Ona ljubomorna, a on… (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 02.Okt.2018

Enisa i Đole su jedan od ljubavnih parova u vili. Obzirom da je Đole dosta komunikativan u priči sa drugim devojkama to Enisi jako smeta i ozbiljno mu je zamerila na ponašanju koje ima prema njoj. Izbila je svađa tokom koje je Đole pokazao da mu uopšte nije stalo do toga šta Enisa priča a The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.