BEDNO! Dosta više, j*bem ti mater Nakon ŠOK PISMA Velikog šefa - gnusna SVAĐA S POSLEDICOM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEDNO! "Dosta više, j*bem ti mater" Nakon ŠOK PISMA Velikog šefa - gnusna SVAĐA S POSLEDICOM! (VIDEO)

Neko bi je udario svom snagom za ovo!

Veliki šef je u toku dana poslao još jedno pismo, i time iznenadio zadrugare. Ukućani su se okupili oko stola gde su poveli razgovor i gde im je Vladimir pročitao doslovce šta se to nalazi u pismu.

- Dragi zadrugari, odmah se obucite i krenite ka ostrvu. Pozdrav - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Niko nije znao šta se to sprema, pa je u Beloj Kući zavladala neizvesnost. Pojedini ukućani su se odmah ukrcali u čamac, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a za stolom ih je čekala korpa sa slatkišima i sokovima.

To je bila nagrada za dobre rezultate u igri imitacije, i zadrugari su brže-bože pohitali ka slatkišima, a onda je izbila svađa! Reč je o Aleksandri i Davidu, a komflikt ih je doveo do teških reči.

- Dosta više, ajde je*em mu mater! Pu*i ku*ac - odbrusio joj je David zbog toga što je pred njim uzela korpu koju je on namenio za sebe.

- Sram te bilo - rekla mu je Aleksandra vidno razočarana i emotivno razorena.

- Ne mogu da verujem, uzeli po nekoliko čokoladica i stavili u džep dok niko nije dao Mariji, Nataši i Radetu u izolaciji ništa. Mene bi bilo sramota - rekla je Miljana.

Pogledajte do kraja šta se dešavalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.