Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2018, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEBA MILJANE KULIĆ ZARAĐUJE VIŠE OD VAS: Ovo su vrtoglavi HONORARI zadrugara!

Miljana Kulić je mnoge šokirala odlukom da u rijaliti program „Zadruga 2“ uđe sa dvomesečnim sinom Željkom, a iako se beba ne snima i ne učestvuje direktno u programu, već samo boravi u sobi sa dadiljom – zarađuje 500 evra nedeljno! Ipak, Miljana je imala napad besa kada je saznala da Luna Đogani zarađuje mnogo The post BEBA MILJANE KULIĆ ZARAĐUJE VIŠE OD VAS: Ovo su vrtoglavi HONORARI zadrugara! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

PAO POLJUBAC! Miljana legla kod Jovice u KREVET pa navalila na OVAJ deo njegovog TELA! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2018

Jovica Putniković u rijaliti programu “Zadruga 2” započeo je romansu sa Minom Vrbaški koja je vrlo brzo doživela svoj krah. Dok je bio u vezi sa Vrbaški, Putniković je bacio oko i na Miljanu Arsić, jednu od sestara blizakinja. Upravo su se ovo dvoje zadrugara osamili nakon popodnevnog sastanka...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.