BAŠ SE NAPALIO: Striptizeta igrala pored njega, a on je svu ISPRSKAO po licu! A Divna gleda... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2017, 01:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAŠ SE NAPALIO: Striptizeta igrala pored njega, a on je svu ISPRSKAO po licu! A Divna gleda... (VIDEO)

Jao...

Nakon što su sinoć svi otišli u provod na prvu organizovanu žurku, vođa rijalitija "Zadruga" Nemanja Đerić Đekson je po naređenju Velikog šefa otišao u sudnicu gde je već u samom startu imao pune ruke posla.

Naime, njemu je prvo došao Uroš Ćertić koji je na žurki ispolivao striptizetu, a nakon njega u Marko Zec koji je krao novac.

Zadruga # Striptizeta from Wi Fi on Vimeo.

U kabini sa striptizetom bili su Marko i Divna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << DNK, a potom su ušli i Uroš i Marko Janjušević.

Dok su oni gledali, Ćertić je otvarao šampanjac i potom je njime isprskao striptizetu posred lica.

Ona se baš naljutila i nimalo nije bila "vesela" zbog toga, a kada je kaskader video da je preterao, samo je izašao iz kabine.

Ubrzo je pozvan kod vođe na suđenje za svoj prekršaj. Đekson je obučen poput engleskog sudije morao da kazni učesnike koji su prekršili pravilo, a gotovo svima je njegova uloga sudije vila veoma smešna.

Marko Zec je za kaznu morao da ''vozi'' kolica za kokice po celom gradu.

Sudija Đekson bio je smešan čak i njegovoj izabranici Anđeli Veštici koja nije uspela da se suzdrži već kada ga je videla u kostimu prasnula je u smeh.

Kako je izgledalo jedno od suđenja, pogledajte na videu ispod teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.