BAKA PRASE IMA OZBILJNE NAMERE SA OVOM ZADRUGARKOM! Poručio joj da mu se javi kad izađe iz rijaitija

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2020, 10:50

BAKA PRASE IMA OZBILJNE NAMERE SA OVOM ZADRUGARKOM! Poručio joj da mu se javi kad izađe iz rijaitija

Oduševljen je njome.

Zadrugarka Iva Grgurić privukla je pažnju čitavog regiona svojom neobičnom životnom pričom, turbulentnim vezama u rijalitiju, ali i atraktivnim izgledom zbog kog muškarci ostaju bez daha.

Iva je u Beloj kući zavela Stefana Karića i Filipa Đukića, a ni ostali zadrugari nisu ostali imuni na njenu vitku figuru i duge noge. Situacija nije ništa drugačija ni spolja, pa je gledaocima muškog pola Iva zasigurno jedna od omiljenijih zadrugarki.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by Iva Grgurić (@iva_grguric) on Mar 5, 2020 at 3:10pm PST

Na Grgurićevu je oko bacio i jedan poznati frajer, koji važi za velikog zavodnika, a u pitanju je jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase.

- Koliko je dobra ova riba, ko je ova? Nemojte da bude da ja preskačem sa jedne na drugu, da sedim na više stolica, ali ova riba može da mi se javi - govorio je Baka dok je gledao Ivin snimak iz "Zadruge".

Video na kom Baka Prase komentariše Ivu osvanuo je na njenom Instagram profilu, a da li će se Grgurićeva zaista javiti jutjuberu kad izađe iz "Zadruge 3" i šta će reći na ovo otvoreno udvaranje, ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

DRAMATIČNA PORUKA ĐORĐA DAVIDA IZ BOLNICE: Ima još JAVNIH LIČNOSTI koje ćute da su ZARAŽENE KORONOM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.