BAHATO I BEZOBRAZNO! Mladi reper Vojaž IZBROJAO PARE koje je zaradio za veče, a onda se OBRATIO drugarima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2020, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAHATO I BEZOBRAZNO! Mladi reper Vojaž IZBROJAO PARE koje je zaradio za veče, a onda se OBRATIO drugarima!

Ogromna suma!

Reper Mihajlo Veruović, poznat pod umetničkim imenom Vojaž (Voyage), našao se na meti negativnih komentare posle izjave da jutjuberi nisu u istom rangu sa muzičarima.

- Ne mogu ni na koji način da pariraju muzičarima - prokomentarisao je Vojaž i rekao kako samo pravi muzičari mogu da naprave profit.

Na njegovu objavu reagovao je Bogdan Ilić i pokazao nalog za uplatu poreza državi na kojem se videlo da je Bakinih 20 odsto zarade vrtoglavih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 653.390 dinara.

- Zdravo, drugari iz srednje škole! Ovde imate primerak 110.000 dinara zarađenog novca za jedno veče! Nije da se hvalim, ali ako budete učili u devetoj gimnaziji, imaćete ovoliko novca u vašim rukama - rekao u videu Vojaž.

FOLKERKI SE SVI SMEJALI: Peh usred nastupa - "Ne može on mene da zeza, j**aću mu kevu!" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.