BAHATI I BEZOBRAZNI, NIKAD SE NEĆE PROMENITI, NEMAJU KARAKTER I STAV: Zadrugari urnišu Cara i Dalilu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2022, 00:03

"BAHATI I BEZOBRAZNI, NIKAD SE NEĆE PROMENITI, NEMAJU KARAKTER I STAV": Zadrugari urnišu Cara i Dalilu

Na stubu srama.

Tokom nominacija Milan Milošević je dao reč Nikoli Grujić.

- Što se Filipa tiče, nakon vređanja, niti ga uzimam u usta, niti postoji za mene ovde. Ne vidim ga uopšte... Što se Dalile tiče, imamo korektan odnos, od kad se druži sa Marijanom, više i ja provodim vemena sa njom. Ne bih se mngoo družio sa njom i ne želim da budemo bliski, da se ne bi pogrešno protumačilo. Njihov odnos je njihova stvar, poslaću Filipa - rekao je Gruja.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Oni su bahati i beozbrazni i to se neće promeniti. Koliko god da se oni svađaju i kunu, neće se razdvojiti, oduvek sam govorio da je ovo najveća emocija na Balkanu. Sve što rade loše po sebe, rade sami, niko im nije kriv. Zašto dolazi do svađa, vi najbolje znate, verujem da ćete to rešiti. Dalila je prolila više suza ovde nego što je za 29 godina koliko ima... Ne volim kada najbolji prijatelji ne poštuju partnere... Pljuju se međusobno non stop, a to meni nije normalno. Moj prijatelj nikada nije uvredio moju ženu! - rekao je Mića.

Samo je jedna situacija bila kada su se ona i Miki posvađžali na početku, posle je bilo sve okej, dao si glup primer. Da se ne lažemo i ti si joj rekao svašta, pa zar ja sa tobom ne razgovaram? - iznervirao se Car.

- Nemojte glumiti lažna prijateljstva! Ti prvi tražiš da se kaže ono što tebi odgovara! - prekinuo je Mića.

- Jao! Ovde ljudi nisu normalni! Nisi realan ni malo! - viknuo je Filip.

- Nisam realan zato što nemate odgovore na moja pitanja! Ja sam njoj rekao ružnu reč samo kada je ona mene uvredila! Ovde su tvoji najbolji prijatelji nju vređali, to je jasna stvar. Ovaj čovek nema karakter, za njegovo dobro sam mu rekao da pazi šta priča, jer se kune pa to prekrši - urlikao je pevač.

Detaljnije u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.