Izvor: Scandal.rs, 11.Jan.2019, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ava Karabatić ušla u “Parove” kako bi predstavila svoja umetnička dela, a već kroz par minuta je razvlačili po vili! (video 18+)

Ava Karabatić vratila se u rijaliti šou “Parovi”. Ova intrigantna Splićanka došla je u vilu u Zemunu kako bi predstavila svoje najnovije zanimanje. Ona je sada umetnica, te je parovima predstavila sliku za koju tvrdi da je sama naslikala.   View this post on Instagram   A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on Jan 9, The post Ava Karabatić ušla u “Parove” kako bi predstavila svoja umetnička dela, a već kroz par minuta je razvlačili po vili! (video 18+) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

IVAN MARINKOVIĆ U TAJNOJ SOBI IZNEO MRAČNU STVAR: Otkrio ko je NAJLAKŠA ŽENA u vili i za šta se prodaje!

Izvor: Scandal.rs, 11.Jan.2019

Sinoć je na programu bila emisija “Roditeljski sastanak”, a drama je tresla vilu Parova. Sa našim parovima bila je lepa Anđela Lakićević, a njeni gosti bili su Rakac, Milijev otac i kontroverzna Nadica Marjanović. – Degutantno je da komentarišem ženu svojih godina. Ona je odlična za rijaliti,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.