Au, kakva PROZIVKA na račun Karleše u TLZP-u! Ona ne zna... Ajoj! BRUKA! Internet GORI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2017, 03:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Au, kakva PROZIVKA na račun Karleše u TLZP-u! Ona ne zna... Ajoj! BRUKA! Internet GORI! (VIDEO)

Surovo, zaista surovo!

Četvrta epizoda ove sezone šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" emitovano je sinoć, a tokom emisije bilo je više odlično prihvaćenih i pohvaljenih nastupa takmičara.

CECA GA JE ČUVALA 18 GODINA: Anastasija se rasplakala kada je videla POKLON od Arkana

Jedan od njih bila je i imitacija Lenarda Koena i obrada pesme "Hallelujah", koju je odlično izvela pevačica Bebi Dol. Publika je bila oduševljena, a i žiri je rečima hvale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dočekao ono što je Bebi Dol izvela. Svi su pohvalili transformaciju njenog glasa. Naročite pohvale imao je Branko Đurić Đura, koji je istakao da je Koenov fan i da ga je ovaj nastup zaista pogodio.

vi ste mislili da je karleuša opalila selfie a zapravo je guglala koena #TLZP

— Princ Od Resnika (@TheBigBadVuk) October 22, 2017

A još u toku emitovanja emisije, po običaju, na društvenoj mreži Tviter pljuštali su brojni komentari o emisiji, u kojima je bilo, kako pohvala, tako i pokuda na račun takmičara, a jedan tviteraš napravio je i surovu šalu na račun pevačice Jelene Karleuše, koja je bila član žirija.

"Vi ste mislili da je Karleuša opalila selfi, a zapravo je guglala Koena", napisao je on, posle nastupa Bebi Dol, insinuirajući da Jelena ne zna ko je Lenard Koen, te mora da se informiše o tome tokom emisije.

Inače, Karleuša je u ovoj epizodi prisustvovala i nastupu tokom kojeg je Nenad Pagonis imitirao upravo nju, i tokom kojeg je, oduševljena, izašla na binu i pridružila mu se u pevanju dueta "Bankina", koji je svojevremeno snimila sa Acom Lukasom (pogledajte OVDE kako je to izgledalo).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.