Andrija Đogani je odlučio da otkrije PRAVU ISTINU O SVOJOJ PORODICI! Zvao sam Gagija da mi pomogne...

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2018, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrija Đogani je odlučio da otkrije PRAVU ISTINU O SVOJOJ PORODICI! Zvao sam Gagija da mi pomogne...

Saznajte sve o zvezdama devedesetih!

Sinoć je održan jedan od najintrigantnijih "Parografa" u sedmoj sezoni rijalitija "Parovi".

Emisija je počela sa suviše intimnim pitanjem. Istina o porodici Đogani sinoć je izašla na videlo.

Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, jedan od najpopularnijih densera i pevača devedesetih godina, rešio je da o svim najmračnijim istinama govori otvoreno pred širokim auditorijumom.

Njegov i više nego >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << turbulentan stil života intrigira već dugi niz godina.

Prvo pitanje za Bakija bilo je: Da li je istina da ti je bilo lepše na ulici, nego kod kuće sa porodicom?

Pošto je pozitivno odgovorio na pitanje, započeo je svoju tešku priču. Njegova porodica je bila veoma siromašna, do te mere da nisu imali čak ni veš mašinu. Iz nemaštine bio je prinuđen da postane veliko ime estradnog neba.

- Ja sam dete koje je odraslo na ulici, da se razumemo. Pošto sam član petočlane porodice, bilo nas je puno. Tata je bio zaposlen, mama je bila domaćica. Mi smo bili veoma siromašna porodica, zamislite to kada ja moram Gagija Đoganija da zovem, koji meni dođe stric, a ja stariji od njega, zovem ga da mi pomogne - izjavio je Andrija, a zatim je opisao zašto je voleo da vreme provodi napolju:

- Bilo mi je lepo zato što nisam mogao više da slušam njihova svađanja, bilo je užasno slušati to. Moj otac je voleo život, kafanu, igranke, i uvek su zbog toga dolazili u nesuglasice - završio je Baki, ali je istakao da nikada nije krivio svoje roditelje zbog toga kojim je putem morao da krene.

Poligraf je odgovor prepoznao kao: ISTINA!

Drugo pitanje za Bakija glasilo je: Da li je istina da imaš dnevnik, koji si počeo da pišeš devedesetih, obračunavajući se sam sa sobom?

Baki je na ovo pitanje odgovorio sa "DA", pa je izjavio da ga je započeo na dan republike, ali ga je prekinula Produkcija sa posebnom pesmom, a zatim ga je voditeljka Anđela Lakićević upitala:

- Ko je Sanja i da li je ova pesma posvećena njoj - pitala da je voditeljka.

Oči su mu zasuzile na prve taktove pesme, pa je sa knedlom u grlu odgovorio:

- Sanja je prva devojka u koju sam ja bio zaljubljen, nju sam upoznao kasnije, moj producent tada je napisao tu pesmu i rekao zašto da se kroz to ne bi prikazao ljudima na pravi način - rekao je takmičar.

- Milion puta sam se pitao zašto se to meni dešavalo. Kada sam poslednji put bio u samici, sve misli su mi se skupile odjednom. Sebe sam krivio najviše što nisam bio dovoljno jak, a opet sa druge strane kako da budem jak sa toliko malo godina. Upao sam u neko društvo, tražili smo mesta da prespavamo negde, a sutradan smo opet bili na ulici, konstantno sam bio sa društvom. Neka druga sfera života me je obuzela, tražila me je policija na sve strane, pravio sam razne stvari. Majka koja se drala na mene, posle budem par dana kod kuće, a onda opet pobegnem - započeo je svoju ispovest Baki, a zatim je objasnio kada je prvi put započeo svoj dnevnik i kakve su se priče nalazile u njemu:

- U mom dnevniku pisalo je dosta o Sanji, ali su uglavnom bile priče iz samica, iz zatvora, ali i iz škole. Đole me je probudio jedan dan, jer je došla policija po mene, imao sam 15 godina, radio sam neka nepropisna dela, koja su se nagomilala, sitne krađe, u to vreme nije bilo kao danas, onih zujalica, bilo je mnogo lakše upasti u robne kuće - završio je Baki, istaknuvši koliko mu je bilo teško da se suoči sam sa sobom, pa mu je lakše bilo da zapisuje stvari koje su mu se dešavale.

Poligraf je Bakijev odgovor prepoznao kao: ISTINA!

Treće pitanje za Bakija glasilo je: Da li je istina da se na stranicama tvog dnevnika najčešće nalazilo napisano - majko oprosti mi?

Njegov put odrastanja u siromašnoj porodici, kako navodi Baki, bilo je veoma teško, te je mnogo puta zbog toga bio prinuđen da radi nešto čega se danas ni malo ne ponosi. Na tu temu popularni denser devedesetih govori:

- Ja sam se osećao krivim, kasnije kada sam ja postao svoj čovek, shvatio sam da sam možda ipak trebao da ostanem kod kuće. Majka mi je nedostajala jer sam tada činio sve te nelegalne stvari, bilo mi je krivo što se nisam okupljao sa svojim kod kuće, tražili su me, a ja sam bežao - izjavio je Baki.

Poligraf je Bakijev odgovort prepoznao kao: ISTINA!

U nastavku možete pročitati ostatak Bakijevog "Parogafa".

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Svi zurili u Natino SEKSI TELO: Providnom haljinom zaludela publiku u Zagrebu i Beču! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.