Anđela Veštica PONOVO u Zadruzi! Evo šta je prvo uradila!

Izvor: Svet, 12.Nov.2017, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđela Veštica PONOVO u Zadruzi! Evo šta je prvo uradila!

Anđela Veštica bila je diskvalifikovana iz ”Zadruge” 16. oktobra, nakon čega je više puta javno uputila izvinjenje produkciji zbog dela koje je učinila u afektu. Nepunih mesec dana kasnije, odlukom Velikog šefa pevačica je krenula na dobro poznatu lokaciju.
Pre nego što je krenula u novoizgrađeni grad, Anđela je bila u studiju u Šimanovcima u kom se zahvalila svojim fanovima na podršci, obećala da se situacije zbog kojih je bila diskvalifikovana neće ponavljati i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << će opravdati poverenje Televizije Pink.
‘Tačno mesec dana je prošlo. Kada se budem vratila, neću da radim stvari koje sam radila, ali ću nastaviti da se raspravljam sa njima. Ja bih htela da se izvinim porodici Jelene Golubović i svim gledaocima Televizije Pink, ona meni nije nanela zlo, već se našla u pogrešnom trenutku na pogrešnom mestu. Jedva čekam da uđem u kuću,’ rekla je Anđela.
Kada je ušla Veštica se izvinila Jeleni Golubović zbog batina, a Mina je odmah pobegla od nje i rekla da joj se ide kući.
SVETSVET

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.