Anastasija otkrila tajnu njenog uspešnog Instagram profila

Izvor: Tracara.com, 14.Sep.2018, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija otkrila tajnu njenog uspešnog Instagram profila

Anastasija Ražnatović je ponosna vlasnica jednog od najuspenijih Instagram profila sa naših prostora. Nju svakodnevno prati preko 700.000 pratilaca, a sada je otkrila i tajnu svog uspeha. Naime, ćerka Svetlane Cece Ražnatović je otkrila kakve fotografije bi devojke trebalo da izbacuju. “Mislim da devojke treba da izbegavaju golotinju. Žena može da bude i seksepilna i lepa i kada je prikladnije obučena, a ne da je više otkrivena, nego pokrivena. Dosta devojaka pokušava da privuku pažnju na taj način, a to je po mom mišljenju pogrešno”, izjavila je mlada pevačica.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NJU PRATI PREKO 700.000 LJUDI NA INSTAGRAMU, ovo je njen savet: Anastasija otkrila gde devojke greše

Izvor: Story, 14.Sep.2018

Anastasija Ražnatović je ponosna vlasnica jednog od najuspenijih Instagram profila sa naših prostora. Nju svakodnevno prati preko 700.000 pratilaca, a sada je otkrila i tajnu svog uspeha. Naime, ćerka Svetlane Cece Ražnatović je otkrila kakve fotografije bi devojke trebalo da izbacuju. Погледајте...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.