Ana Korać PRVI PUT javno progovorila o raskidu sa Davidom: Ja sam rekla da ću biti...

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021, 00:38

Ana Korać PRVI PUT javno progovorila o raskidu sa Davidom: "Ja sam rekla da ću biti..."

Iskreno...

U večerašnjoj emisiji ,"Amidži šou", voditelj Ognjen Amidžić ugostio je bivšu zadrugarku Anu Korać koja je odlučila da nakon raskida sa Davidom Dragojevićem prvi put javno progovori o svemu šta je prouzrokovalo krah ljubavi.

Ognjen pokrenuo je igru "Šta bi radije?", a njegovi raznoliki gosti imali su zanimljive odgovore.

A post shared by 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

-Šta bi radije? Da se ne vidiš i ne čuješ nikad sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Davidom ili Sorajom? - glasilo je pitanje.

-Ja sam raskinula sa Davidom, nemam ni slike, kao što znate, sve sam obrisala - rekla je Ana, pa nastavila:

A post shared by 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

-U poslednje vreme smo imali neke svađice i desilo se nešto gde smo se posvađali i popričali smo, da se razdvojimo da vidimo kako bi išlo. Nešto se desilo i ja sam raskinula. Desilo se nešto što je on uradio a nije lepo, ja sam dobila glasovne poruke i poruke gde je pričao i pisao o meni. Sa mojom drugaricom je razmenjivao, ona je mene pozvala, poslala mi sve, tako da sam baš tog trenutka rešila da prekinemo. Ja sam rekla da ću biti uz njega i sve, ali posle toga što se desilo, ništa. Nemam više ni njegov broj ni ništa. Lepo je počelo, tako glupo se završilo, svako treba da ide svojim putem - rekla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.