Ana Korać PROGOVORILA O POZAMA: Nisam znala da može da bude TAKO DOBRO Evo sa kim joj je bilo NAJBOLJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Korać PROGOVORILA O POZAMA: "Nisam znala da može da bude TAKO DOBRO" Evo sa kim joj je bilo NAJBOLJE

Sa njim joj je "ludilo"!

Ana Korać kaže da najbolji s*ks ima sa verenikom Davidom Dragojevićem. Starleta ističe da sa njim uživa kao ni sa jedim drugim pre, te tvrdi da je jedino sa njim potpuno opuštena.

💣

A post shared by 🔥 Ana Korać 🔥 Official (@ana_korac) on Nov 30, 2019 at 8:51am PST

- S*ks sa Davidom je vrhunski, nisam ni znala da vođenje ljubavi može da bude tako dobro. On je prema meni nežan, udovoljava mi u svemu, a i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja se trudim da njemu bude dobro u krevetu. Mislim da je poenta osluškivati potrebe onog drugog kada je reč o tim stvarima - otkrila je bivša zadrugarka.

A post shared by 🔥 Ana Korać 🔥 Official (@ana_korac) on Nov 12, 2019 at 5:09am PST

- Iskreno, ne znam koja poza mi je najbolja i koju bih izdvojila, jer nama je u svakoj pozi top, nema šta nismo probali. Nemam nijednu zamerku, ume da zadovolji ženu i nije sebičan u s*ksu, kao mnogi. Naravno da i emocije koje imamo doprinose da nam s*ks bude vrhunski. Svakoj ženi bih poželela divnog muškarca kao što je moj David - rekla je Koraćeva.

A post shared by 🔥 Ana Korać 🔥 Official (@ana_korac) on Oct 30, 2019 at 8:30am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.