Ana Kokić NE PLANIRA DA SKINE BURMU, A RAĐEN JE ODAVNO NE NOSI: Evo kada je pevačicin bivši muž skinuo PRSTEN! (FOTO)

Izvor: Svet, 12.Jan.2019, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Kokić NE PLANIRA DA SKINE BURMU, A RAĐEN JE ODAVNO NE NOSI: Evo kada je pevačicin bivši muž skinuo PRSTEN! (FOTO)

Pevačica Ana Kokić i bivši vaterpolista Nikola Rađen razveli su se na Božić.
Oni su stavili tačku na svoj desetogodišnji brak, ali mnoge je iznenadilo to što Ana još nije skinula burmu, a kako izvor blizak njoj otkriva, ni neće jer je to dokaz njihove ljubavi.
Nikola, za razliku od Kokićeve, već duže vreme nije nosio burmu na ruci, što dokazuje i fotografija koja je nastala u aprilu 2018. godine.
 





>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<

View this post on Instagram














 
Budi sampion , plivaj sa sampionima !!! Budi i ti “Number One” 🤽‍♂️🏆🥇 @number_one_kampvodenihsportova Prijavi se i postani SAMPION !!! www.numberone.rs #numberone #kampvodenihsportova #vrnjackabanja #waterpolonumberone @wind_sport @diapolosport @wienerstadtische @windcommunication
A post shared by Nikola Radjen (@nikola_radjen) on Apr 2, 2018 at 7:30am PDT


Podsetimo, Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen su se javnosti obratili zajedničkim saopštenjem povodom razvoda.
“Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke. O našim karijerama ćemo vas, kao I do sada, obaveštavati i biti otvoreni za saradnju”, pisalo je u saopštenju.
svetsvet
The post Ana Kokić NE PLANIRA DA SKINE BURMU, A RAĐEN JE ODAVNO NE NOSI: Evo kada je pevačicin bivši muž skinuo PRSTEN! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.