Amal Kluni otkriva kako joj uspeva da bude dobra majka i uspešan advokat: Ne zakazujem pozive pre 8 časova

Izvor: Prva.rs, 16.Avg.2018, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amal Kluni otkriva kako joj uspeva da bude dobra majka i uspešan advokat: Ne zakazujem pozive pre 8 časova

Amal Kluni je odlučila da otkrije javnosti kako uspeva da bude i majka i advokat.
Priznala je da ne prima jutarnje pozive kako bi mogla da provodi vreme sa svojim suprugom i decom.
"Između 6 i 8 ujutru provodimo vreme sa decom u našem krevetu. Ne zakazujem nikakve pozive pre 8", rekla je za magazin Vog poznata mama.
"Dok sam ih dojila, sve je bilo mnogo komplikovanije, zato što ih je dvoje. Imala sam čitavu gomilu čudnih jastuka i pomagala".
U razgovoru je otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i koje je nadimke dala svojoj deci. Zove ih blesanima ("knuckleheads"). Sa osmehom je rekla da su blizanci prvo naučili da kažu mama, pa tek onda tata. Džordž Kluni je bio veoma oprezan u razgovorima da naglasi da im je "mama" bila prva reč.
"Ja se teško snalazim, dok je Amal olimpijski šampion. Dobar sam i ja, uostalom, u menjanju pelena", izjavio je ponosni tata za "Entertainment Tonight".
Deca su se podelila, kako kažu roditelji. Jedno liči na oca, drugo na majku.
Izvor: glossy.rs

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.