Alen Hadrović PROGOVORIO o Majinom susretu sa sinom, pa otkrio da li se čula sa BIVŠIM VERENIKOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 16:46

Alen Hadrović PROGOVORIO o Majinom susretu sa sinom, pa otkrio da li se čula sa BIVŠIM VERENIKOM

Evo šta se dogodilo nakon izbacivanja iz Zadruge!

Nakon što je u nedelju napustila velelepno imanje Zadruge po Maju Marinković je došao njen momak Alen Hadrović koji je za nju pripremio prelepo iznenađenje, pogledajte OVDE.

Sledećeg dana su se njih dvoje uputili u Kovin, Majino rodno mesto, a Alen je otkrio kako je prošao susret njegove devojke i njenog sina:

- Susret je bio jako emotivan, Maja je plakala od sreće, a sinćić joj se jako obradovao. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Moram vam reći da je njena porodica divna i da su jako fini i kulturni ljudi, a iz takve domaćinske kuće ne može biti loša devojka - rekao je Alen.

Maja i ja planiramo i zajednički život i putovanje, ali prvo da se slegnu utisci da bude malo sa svojom porodicom, a onda ćemo nas troje da odemo na zasluženi odmor - ispričao je Alen planove u budućnosti sa Majom, a potom nam je otkrio i da li se čula sa bivšim verenikom Jovicom Putnikovićem:

- Nisu se čuli, a koliko sam i upućen, ni nema namere - rekao je Alen.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Danijel Višić za Srbija Danas nakon IZBACIVANJA: "Miljana mi je NAJVEĆA GREŠKA!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.