Aleksandra i David UOPŠTE NISU vereni i NE ŽIVE zajedno! ONA otkrila sve o LAGANJU JAVNOSTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2019, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra i David UOPŠTE NISU vereni i NE ŽIVE zajedno! ONA otkrila sve o LAGANJU JAVNOSTI!

- Sve je to karma Klaudije Čabarkape.

Ljubav koja se rodila između Ane Korać i Davida Dragojevića pred kamerama "Zadruge 2", nakon što je diskvalifikovana njegova devojka Aleksandra Subotić, naišla je na veliki broj pozitivnih, ali i negativnih komentara od strane publike.

VRHUNAC GNUSNE IZDAJE! David OGOVARA Subotićku sa Anom - "Ona, Aleksandra..." UH: PLJUNUO NA STARU LJUBAV

JK IH RASTURALA PROZIVKAMA! Ovako su na P*RNO AFERU reagovali njeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ESTRADNI NEPRIJATELJI! Teško zlo!

Od prvog dana ljubav Aleksandre i Davida pratila je Slovenka Mirela Lapanović, koja njih poznaje iz rijalitija, a sada je odlučila da progovori o svim detaljima njihove veze.

NIJE VIŠE MOGLA DA IZDRŽI! Neverovatan nalet besa, ŽESTOKA svađa i na kraju NAPUŠTANJE Bele kuće!

- David i Aleksandra su bili rijaliti par, napolju nisu živeli zajedno. On nakon rijalitija svaki put beži od nje u Ameriku. Dok je bio u Americi ona je imala ljubavnu aferu sa biznismenom Tigrom. Znam da nisu bili vereni spolja. Njihova veza je bila rijaliti veza i ništa više. Aleksandra Subotić je kriva i za svađu dva brata što je veliki greh. Ona je kriva što ne pričaju Dejan i David - izjavila je Mirela.

Mirela je u nastavku izjavila kako je Subotićeva lagala celu naciju kada je glumila lažni abortus, a zatim je i oštro osudila što je ona gazila zastavu Srbije u obnaženom izdanju.

DOGAĐAJ IZA KAMERA! Leontina iznela istinu o MRŽNJI i SVAĐI sa Kijom Kockar u "Zvezdicama"! (FOTO)

- Devojka se u pravom svetlu pokazala u "Zadruzi 2". Posesivna je i agresivna što se videlo dok je gazila i udarala Vladimira Tomovića, pesnicom je udarila Ramonu i Minu. Lagala je, što su svi imali prilike da vide u „Zadruzi 2“. Umesto da se bavi Davidom i Anom, neka se posveti ćerkici i počne novi život. Davida nikad nisam videla srećnijeg i on je rođen za Anu Korać. Divan su par i milina ih je gledati. Aleksandri je potreban dobar psiholog i treba da prestane da razmišlja o rijalitiju i da se posveti ćerkici, koja treba da joj bude na prvom mestu. Aleksandra je izašla jer je shvatila da nije bitna. Ukopala se u svoje laži i pukla je psihički. Treba da se posveti detetu koje nije uz nju godinama, a ne da se bavi Instagramom i snima lajvove - dodala je Mirela.

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Jan 12, 2019 at 2:12pm PST

Lapanovićeva je istakla i kako Subotićeva nikada ne može da bude žrtva, a zatim se dotakla i supruge Aleksandra Čabarkape sa kojim je Aleksandra napravila dete dok je bio u vezi sa njenom majkom Ljubom Pantović.

S LEĐA MU PRIŠAO, pa dodir... Zadrugar se trgao i dreknuo - Plašim se! On je BISEKSUALAC! (VIDEO)

- Sve je to karma Klaudije Čabarkape, jer je ona točila suze dok su joj Ljuba i Aleksandra uništavale brak, u kojem je u to vreme stekla troje maloletne dece. Jedina žrtva je tu Klaudija, a nikako Aleksandra Subotić. Za kraj lažne veridbe je isključivo kriva Sandra, a David je trpeo psihičko nasilje koje nijedan muškarac ne bi trpeo - rekla je Mirela.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.