Aleksandra Prijović snimila BOMBASTIČAN duet sa OVIM muškim kolegom! Pogledajte najavu spota!

Izvor: Svet, 25.Apr.2018, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Prijović snimila BOMBASTIČAN duet sa OVIM muškim kolegom! Pogledajte najavu spota!

Pevač Saša Matić ispunio je obećanje da će, ako se pojavi dobra pesma, snimiti duet sa Aleksandrom Prijović.
Njih dvoje snimili su duetsku pesmu pod nazivom “Ko si ti”, za koji je urađen i visokobudžetni spot. Prijovićeva je u spotu ponovo u ulozi zavodnice, a najava spota obećava da će pesma biti pravi hit.

“Spot je snimljen vrlo brzo, a Aleksandra je prihvatila sve zadatke režisera kako bi sve što bolje izgledalo. Iako je uveliko u pripremama >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za svoje venčanje, potrudila se da sve obaveze uskladi tako da ne ispašta ni njen privatni život, a ni karijera”, kaže izvor blizak pevačici.
Pogledajte najavu spota Aleksandre i Saše:


Uskoro nesto novo sa mojim dragim @sasamatic_official ❤️ “Ko si ti”
A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on Apr 25, 2018 at 3:21am PDT


Svetsvet, promo
The post Aleksandra Prijović snimila BOMBASTIČAN duet sa OVIM muškim kolegom! Pogledajte najavu spota! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Stigao tizer: Aleksandra Prijović snimila duet sa OVIM sjajnim pevačem (video)

Izvor: Story, 25.Apr.2018

Aleksandra Prijović, koja se ovih dana polako ali studiozno sprema za svoju svadbu, koja će de dogodili 21. juna, nije zanemarila ni poslovne obaveze. Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) дана 23. Мар 2018. у 7:43 PDT Pre odrđenog vremena Saša Matić obećao...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.